Welcome

ГЛОБАЛНОТО ОБЩЕСТВО, ГЛОБАЛНИЯТ ЕГОИЗЪМ, ГЕЙ ДВИЖЕНИЯТА

ЗЛОУПОТРЕБАТА С ОСНОВНАТА ПРОГРАМА ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ РОД

 

Във Великите книги на човечеството, включително Библията и най-вече в Стария Завет е казано достатъчно по въпроса за възможностите на свободната любов.

Защо на глобалистите тогава толкова им се иска да прикрият всичко това и да създадат модел за бисексуалност.

Бисексуален, това означава всъщност гей.

ЗАЩО ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА ВЪРВИ РЕДОМ С ГЕЙ-ОБЩЕСТВАТА?!!!

КОЙ Е ТОЛКОВА СМЕЛ, ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА НАРИЧА БЪЛГАРИЯ БУЛ – ГЕЙ – РИЯ!?

КОЙ! КОЙ!

МОЖЕ БИ ТОЗИ, КОЙТО ЗНАЕ БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА ИЛИ МОЖЕ БИ ВЪОБЩЕ НИЩО НЕ ЗНАЕ!

ХАЙДЕ, ВРЕМЕ Е ЗА ИНФОРМАЦИЯ!

В БЪЛГАРИЯ ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА НЯМА ДА ПОНИКНЕ И ГЕЙ ОБЩЕСТВАТА СЪЩО!

ТОВА Е СЪЩО ПО ПЛАН, ПРИ ТОВА РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ ЗА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА И ГЕЙОВЕТЕ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО!

А сега да преминем към въпросите отправени към всички будни и приспани – леко и дълбоко – българи:

Защо толкова много млади хора днес се приобщават с едрия черпак към новосъздадените гей общества в България.

Защо някои телевизионни водещи се афишират като гейове!

Защо изведнъж в страна като България стана модно да си гей!

Въпроси, въпроси, въпроси!

Към кого обаче! Може би към новоизкованите говорители, водещи на най-гледани телевизионни предавания, за да се замислят и за да си погледнат записките от часовете по анатомия или биология.

(А може и да си погледнат все пак страницата в паспорта за да видят, че са родени в съответния пол, който е само един, а не два.)

Въпрос към някои цитадели на гей движенията в България! Нощен магазин и този, който го финансира, освен секс телефоните. Това е мит, че само секс телефоните могат да финансират едно такова предаване.

И така, господа, докога ще чукаме върху тази карта на гей движенията в България? Трябва ли да се появяват нацистките партии или пък може би ще поискате да видите протобългарският дух, в който със сигурност е нямало място за подобни гей истории.

Сега ви предлагаме малко окултна анатомия, за да се види кое е ляво и кое – дясно, кое е горно и кое – долно, за да се разграничат посоките и да се види, какво толкова всъщност кара някои Майстори да искат на обърнат “посоката – отпред” с “посоката – отзад”.

МЕХАНИЗЪМ НА МАНИПУЛАЦИЯТА НА ЕНЕРГИЙНИТЕ КАНАЛИ

(ИЗРАБОТЕН НА БАЗА ОТКЪСЛЕЧНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ НЯКОИ ЗАПИСКИ ПО ТАНТРА, СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИ В РЪЦЕТЕ НА ЛЪЖЕУЧИТЕЛИ, КОИТО В ИМЕТО НА ПАРИТЕ И ПОЛЗАТА ЗА СЕБЕ СИ СА НАПРАВИЛИ НЕОБХОДИМОТО ЗА ДА ПРЕДАДАТ НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕТО НА ДРУГИ СЛЕПЦИ)

В СПИСЪКА НА ТЕЗИ ЛЪЖЕВОДАЧИ СЛЕДВА ДА СЕ УПОМЕНАТ ИМЕНАТА НА ТАКИВА МАСТИТИ ДУХОВНИЦИ КАТО ОШО, НА ТАКИВА ПРАКТИЦИ – СЛЕПИ ВОДАЧИ КАТО МАНТАК ЧИЯ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАШУМЕЛИ В БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ ЗАДРУЖНАТА РАБОТА НА НЯКОИ ИЗДАТЕЛСКИ ЦЕНТРОВЕ ПОД ФЛАГА НА ПАРИЧНАТА СИСТЕМА, КОЯТО СПОМОГНА В БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ОБИЛНО ЗАЛЕСЕНО ПОЛЕТО НА БЛАВАТСКА И ТАЙНАТА Й НАУКА, НА КАСТАНЕДА И ДОН ХУАН, НА НЯКОИ ТАНТРИСТКИ НАСТАВНИЦИ КАТО ОШО И СЛЕПИ ПРИЛОЖИТЕЛИ КАТО МАНТАК ЧИЯ, НЕОСЪЗНАВАЩИ ДО ЕДИН ПЪКЛЕНОТО ПРИЛАГАНЕ НА ТЕХНИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ОПИТИ ЗА ПРОСВЕТА ДОСТИГАЩИ В ТОЧКАТА НА ГЕЙ ДВИЖЕНИЯТА И ЗЛОУПОТРЕБАТА С ОСНОВНАТА ПРОГРАМА ЗАЛОЖЕНА В ЧОВЕКА – ТАЗИ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА РОДА.

РАЗМИВАНЕТО НА ПОЛЮСИТЕ, ЕМАНЦИПАЦИЯТА, ВОДЕНА НА ВЪНШЕН ПЛАН САМО, ФЕМИНИСТКИТЕ ДВИЖЕНИЯ ДОСТИГАЩИ САМО ДО СОЦИАЛНОСТ И НИЩО ПОВЕЧЕ, ДАЖЕ СПИН КАМПАНИЯТА, ВСИЧКО ТОВА ИДЕАЛНО НАЛИВАШЕ МАСЛО В ОГЪНЯ НА ГЕЙ ОРГАНИЗАТОРИТЕ.

МЕТРОПОЛИС, СПАРТАКУС……………………

Колко ли пари се наливат в разработката на един подобен проект като се включат и старателно аранжираните Интернет страници. Във всяка една агенция за запознанства фигурират гей обявите. Колко са всъщност гей привържениците в България! Та даже и политиците биха се включили отначало на шега в това детско уж начинание. Едва ли политиците сега различават отпред от отзад, и едва ли имат познания върху окултната анатомия на опашатото си тяло. Да, някои от тях имат вече опашки. Може и това да се провери.

Всъщност кой стои отдолу на цялата тази работа, която с права дума се нарича “перверзия”?

Изкривяване на мисленето, но за съжаление последвано и от действането. “Е, какво пък толкова, като е гей.! Отпред, отзад, ами, накратко бисексуален. Та нали и жена му си пада по такива – как ги наричаха лесбийки.”

Чували ли сте този разговор!

Време е за анатомия и енергийна култура.

За политици, за журналисти, за писатели, за професори, за модни дизайнери, за стилисти капановци и куркиновци, за велики актьори, за световни поети, както и за лесбийки и хомосексуалисти и т.н.

Да видим сега, кое е отпред и кое отзад. И какво става в цялата онази работа! По време на….чукането.

И защо да е чукане, ами защото да не е другото. Добре, но все пак, спазвайте посоката на движение по магистралата.

Какво ще стане, ако някой започне да опитва да шофира в противоположното платно и не само това, ами излезе да води неделно предаване за жени шофьори. И то да шофира в противоположното платно, не само заради кеф, ами просто за да опитал, за види какво ще се случи. Така ли е г-да нощни магазиновци, във вашата велика реклама! И така, по аутобана, като този който води към Берлин, при тази ситуация сигурно ще настъпи невероятна бъркотия.А сега, въпрос.

А какво става по аутобана на живота от няколко десетилетия насам. Питайте Майката природа. Шакти! Кундалини!

Съществуват два основни енергийни главни меридиана, канали, по които тече енергията като в орбита. Единият е янг, мъжки, а другият е ин – женски. Тези два главни меридиана са свързани с т.нар. “чакри” на брой седем.

От позицията на раздвижване на енергиите, наистина няма значение, накъде се въртят чакрите, колелетата. Важно, е да има движение, и енергията да тече по живият проводник наречен човек.

Да, но една особеност този жив проводник, не е само жица, а в същото време носи и душа.

За тези, които виждат само жицата, така да бъде.

И така, по жицата се наблюдава ток. Плюс, минус, положително, отрицателно. Интензитетът на тока се увеличава. Да, вярно е че има ток, но накъде тече всъщност той. Посоката. Защото, ако е нагоре, значи се изкачваме, а ако е надолу – слизаме. Проблемът е в посоката накъдето се е отправил човека. Ако е към земята, отива надолу и попада в ниско енергийно поле рано или късно след акта.

Ако е нагоре – отива нагоре и повдига собствената си честота.

Защо е важна всъщност собствената честота.!

Това е генералния въпрос.

От избора на честотата с която той иска да съществува се определя неговото присъствие в общата енергийна верига.

Може да бъде в полето на ниските честоти, може и да бъде в по-високо поле. И от позицията на по-високите полета се вижда как по-голямата част на човечеството понастоящем бива манипулирана да остане с всякакви прийоми на големия черпак в полето на ниските честоти.

Ама, нали ще каже някой, на човек му е приятно да бъде в това нискочестотно поле. Нима, а затова ли е пушенето след сексуалния акт, Може би защото, на човек му става толкова приятно, че решава да увеличи удоволствието от една цигара.

На човека, въобще не му се позволява да научи даже за по-високите възможности на енергийните честоти.

И така, чакрите се завъртат на обратна посока. Френска любов, орална любов, това донякъде, но т.нар.бисексуален модел на потребление – “отпред – отзад”. Е, какво пък, важно е да я има любовта. Коя любов всъщност! Тази на простатната жлеза всъщност! Природната любов не предвижда подобни прийоми. От цялата тази сексуална енергия се постига нещо като свръхнагряване и ледено изстудяване на двигателя Е, какво пък, ще му пуснем на пътника в купето песента за леденото момиче. Е, точно така и се създава охлаждането на способността за излъчване на топлота. Двигателят излъчва топлота, когато не е прегрявал нееднократно, и накрая когато вече е амортизиран, тогава и ледените висулки стават видни при съответната ситуация.. Колко много ледени момичета само има вече, все резултат на различните конкурси за мис Красота. Едва ли има момиче, което да не мечтае да стане Кралица на красотата. Но това е заложено от Природата, от самата Шакти. И никой няма право да се възползва от тази програма на Великата Майка.

 

Време за размисъл!

Ще има още време за анатомия и информация за чакрите.

За чакрите на секс звездите, на политиците, на моделиерите, на интелектуалците, на артистите, на проститутските, на лесбийките и т.н.

В сферата на сексуалните отношения, майсторите манипулатори са създали неслучайно тази завеса на прикритост и лицемерно прикриване на този вътрешен свят, за да могат от там да манипулират с лекота опитните мишки.

Не случайно досега, никой не се е осмелил да направи анализ на някои от явленията произтичащи от тази тъмна стая.

Дали, това се дължи само на ниското равнище на медицинската наука или просто на самия непроницаем вид на черната кутия на мозъка или пък…………мястото откъдето се извършва манипулацията, трябва да остава табу завинаги, за да не може манипулирания робот да разбере откъде му дърпат конците.

И така, създаването на гей програма, тоест показването на кое как става при бисексуалния контакт, е привилегия само на опитен програматор. Обикновено това е вечен човек от средите на опитните секс партньори, имали зад себе си множество контакти. И когато такъв избран програматор, бъде приучен да предизвиква удоволствие от определената зона в хипоталамуса, тогава за него вече не представлява никакъв проблем да научи и простото действие – отзад вместо отпред. Но, основният момент е, да може да манипулира центъра, от който ще може да докаже, че всъщност в тази посока, е много по-доволстващо и много по-добре. Така, че г-да гейове, вие все пак рано или късно ще трябва да си признаете, че сте били в началото или активни хомосексуалисти или пък, че сте имали контакт с подобен програматор. Който е въвел във вас програмата на гей-контактите. Станало ви е хубаво! Ами, да! Нали затова е центърът на удоволствието. По това време обаче чакрите са се въртели в обратната посока А иди му обяснявай на удоволстващия човек в този миг, че от удоволствието по-велико нещо има и то е в душата. Този център когато започне да действува има по-силна функция от емоционалния център. В този смисъл, лечителската функция на точката Грааф бе дадена за използване на някои лечители. Но оттам се разпространи и в другите зони, та чак достигна и до манипулаторите от нисшия слой, които се възползваха от това умение да натискат този бутон. Даже и започнаха да преподават на колко сантиметра и къде трябвало да се докосне съответното място. В името на какво, на лечението на заболелия човек и намаляване на неговото страдание. Или може в името на дълбокия портфейл на бон-вивана, търсещ поредното удоволствие сред скуката и празнодушието си.

В името на парите тази лечителска точка бе злоупотребена, поради което и тантра изчерпа своите възможности като древна наука за правилен изначален начин на живот.

И така, манипулаторът, е в същото време и като програмист. Той залага една програма, която може да се окаже много по-силно действаща над другите, поради силата на използването на центъра на удоволствието.

Само по себе си, завъртането на колелата не носи нищо опасно, когато е еднократно, просто човешкото същество разбира, че не му е там работата да пипа, защото може и да има някакви последствия придружени с болка. Точно поради тази причина и в началното докосване на Грааф точката се изпитва тази болка описвана по справочниците като нещо което трябвало да се преодолее.

Но създаването на траен импулс, водещ до желание за повторение, това вече води до цялостно обръщане посоката на въртене на чакрите и до създаване на постоянен гей модел – програма.

Удоволствието се изпитва най-много , когато е от този тип секс. А това, че някои бисексуални се хвалят, че го правели и така и така, това вече е плод на тяхното лицемерие към партньорите с които се намират във връзка. Обикновено удоволствието се изпитва само от едната програма и то е толкова по-силно, колкото е по-силно трасиран неговия път само в една посока.

 Начин за депрограмиране: Съзнателен секс.

Човек трябва да се научи да владее методите с които дълго време е бил манипулиран и да не се оставя в ръцете на непризвани партньори, явяващи се всъщност програматори, убеждаващи го лековерно, че трябвало да опита, и това, и това.

Обикновено гейовете са с повишена сексуална функция, повече време натоварват този център и оттам и склонност към оплешивяване поради злоупотреба с Кундалини. Следователно, те не са толкова потентни защото са плешиви, и без коса, а напротив – поради злоупотреба със свещената енергия, която рано или късно се изчерпва, те прогресивно оплешивяват. Свещената енергия не е безкрайна, а е строго определено количество. И от нея, човек може да изразходва една част за продължение на рода, друга за лечителски методи, трета за повдигане равнището си на вибриране. За съжаление, понастоящем поради завоеванията на сексшоповете и развлекателните програми, огромен океан от сексуални образи е създаден над големите градове. От този океан се захранва порно културата и всеки един жител на големия град плаща определен данък на него. Тази енергия под формата на образи се превръща в разпиляване на свещената енергия дадена на човека от Майката природа в името на собствената му еволюция и оцеляване на планетата земя. А той я разпилява като използва причудливи презервативи все под контрола на Нощните магазини, които добре продават стоката си поради неспособността на човека да излезе вън от този океан с помия. Когато образите атакуват вашето съзнание, вие можете да направите само едно: да превключите на друга вълна, да започнете да работите нещо което ви е по сърце и по този начин да повдигнете собствената си честота с друго по-високо занимание.