ИЗХОДЪТ В НАСОЧВАНЕ ЕНЕРГИИТЕ ОТ НИСКИТЕ ЧАКРИ

НА СТРАХ-СТРЕС-СЕКС КЪМ СЪРДЕЧНАТА ЧАКРА

 

ДВАТА ИЗХОДА СТРЕСЪТ И СЕКСЪТ КЪМ СЪРЦЕТО ЧРЕЗ СЪСТРАДАНИЕ И СЛУЖЕНЕ

ЖЕНИТЕ ТРЯБВА ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ ТЯХНАТА ПРИРОДА Е  ДА НЕ КОМАНДВАТ, А НАПРОТИВ  - ДА СЛУЖАТ , НЕ ДА БЪДАТ СЛУГИНИ НА САТАНАИЛ, А НАПРОТИВ - ДА СЛУЖАТ НА СВОИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ, ДА СЛУЖАТ В СЕМЕЙСТВОТО! 

ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ МОДЕЛА НА ПОСТОЯННО ВЗЕМАНЕ И ИЗИСКВАНЕ,

И ДА ВЛЯЗАТ В МОДЕЛА НА СЕБЕРАЗДАВАНЕ, СЛУЖЕНЕ

 

ЖЕНАТА СЛЕДВА ДА ЗНАЕ, ЧЕ НЕЙНА ПЪРВА ЗАДАЧА Е ДА НОСИ УЮТ В ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО, ДА УМЕЕ ДА ПРИГОТОВЛЯВА ХРАНАТА, ДА НОСИ СПОКОЙСТВИЕ И ВРЪЗКА НА СЕМЕЙСТВОТО С ДУХА НА МАЙКАТА ЗЕМЯ!

 

ПОСВЕЩАВА СЕ НА ЖЕНИТЕ, КОИТО ЩЕ СЪЗДАДАТ ПЪРВОТО ИСТИНСКО

ДВИЖЕНИЕ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ РОБСТВОТО НА САТАНАИЛ

ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕМАНЦИПАЦИЯ НО НЕ ОТ ВЛАСТТА НА МЪЖЕТЕ, А ОТ ВЛАСТТА НА САТАНАИЛ

 

1. Стрес и секс първа и втора чакра мъжът излъчва стрес, жената привличане и съблазън и двамата страдат и са използвани, манипулирани като кукли.

Сексуално осъзнаване работата със сексуалните енергийни честоти и работата със стресовите установки

Жената трябва да осъзнае могъщата си роля, която й е отредена от Природата.

Това, което сега се представя за жена, не е жена всъщност. Това е нещо като биоробот жена, с мъжки изразени качества и наклонности.. Затова и се казва мутант.

Това, което сега се представя за мъж, не е мъж, то е на път да се превърне в гей. С изразени женствени наклонности. Гейовете са мутанти.

Въздействието на Сатанаил върху половете е силно изразено особено днес. Създал е безкрайно количество модели за подражание в стил Хари Потър, в стил куклите Барби, и във всеки от тези модели е положил, имплантирал част от себе си.

Получило се е сегашното положение жени в панталони, които дъхат на цигари, с мъжки качества, и слабо изразена женственост. В някои професии това се забелязва отчетливо. Винаги под прикритието жената да се чувства независима и силна.

Мъжът, той е поредната гонитба да спечели пари за насъщния, за издръжката на семейството. И когато това не го постига, това се отразява на неговата мъжка природа. И най-малката забележка от страна на жената го подтиска.

За да се излекува едно заболяване ,  то първо трябва да се диагностицира, тоест да се разкрие. А не да се говори, с розови очила, и позитивистки уклон, че всичко е наред. Положителното мислене е едно, друго е реалистичното визиране на свмета около нас.

Причината за болестта това е Денница, Луцифер, или Сатанаил, който работи неуморно чрез своята армия от служители, изпълняващи Плана.

Медиите го обслужват, те излъчват неговите програми, писателите го интерпретират, те пишат поредната си книга за него, издателите го издават, те издават неговите установки под формата на нашумели романи, манекените и модните дизайнери го прилагат, режисьорите го изразяват в своите филми по сценарии, в които се е вмъкнал.

Чрез дегизировка, Сатанаил е изградил своята външна архитектура в цялото общество. Даже и в архитектурата за женската красота, той е импонирал. Какъв е моделът за жената да бъде красива. Секси, излъчваща агресия, впит панталон в заднитечасти, остри върхове на обувките, тъмни очила. Прикритост, тайнственост. Загадъчната женска природа, о Боже! Това ли е майката Природа! Това ли е женското начало, което трябва да ражда, но което сега пуши като комин! О времена!

Жената трябва да се освободи! Тя трябва да се осъзнае. Тя трябва да престане да бъде робиня на Денница. Тя трябва да се види отстрани как изгежда, как е изглеждала в началото на създанието на света. И в какво се е превърнала. В наложница, в проститутка, в метреса, в робиня, в чалга фолк певица, в бизнес дама, в шоу гърла, а даже и в жена сенатор или депупат, сега и се готви това.

 

2. Мъжът в състояние на стрес и постоянно излъчване на страхове.

Необходимост от разтоварване, алкохол и нужда от удоволствия за тялото.

Създаден е образ на мъжа, който мушка, обладава женския партньор, в продължение на часове изпълнява своята мъжка функция, без да си задава въпроса, че такова нещо в природата не е било никога създавано, тъй като за възпроизводството е нужно съвсем малко, някъде от порядъка на 11 минути. Останалото е от Сатанаил, който разширява сексуалния център в мозъка на човека и последният измества работата на другите центрове. Мъжът се первръща или в сексуален мускул гладиатор обслужващ либидото на жената, или пък в другата крайност, гей, който изживява женското начало в себе си.

 

За да се разбият нормалните взаимоотношения между половете, мъжът е бил трансформиран чрез постоянен стрес и постоянно поддържане на енергийните честоти в ниските чакри, в сегашното положение. Или стрес, или в състояние на либидо, подхранвано от поредната изкуствено разголена самка, влезнала в програмата да бъде харесвана и да бъде издигаща се в кариерата чрез шефа.

Красивите жени вес повече започват да управляват скъпите автомобили на своите партньори, все повече се наместват зад кормилото на фирмите създадени от босове.

Но те трябва да зднаят, че това не са те, а просто сенките на техните изпаднали сексуално и  психически любовници.

Жените и мъжете трябва да знаят, че техните тела,  са манипулирани жестоко.

Чрез зомбиране на същностите им.

Как се извършва промяната на ценностната ориентация. Чрез зомбиране!